Friday, April 24, 2015

Din afundul adâncului întrupat

Nu prea ştiu eu cum e cu ritualurile de trecere, care mai este trendul în domeniu, da’ pe mine să mă îngroape cu “Floodland”-ul ălora de la Sisters of Mercy în buzunar. Mulţumesc anticipat aparţinătorilor!

P.S. Prefer vinylul şi pentru Patricia Morrison, poate mai spăl post-mortem din ruşinea adolescenţei în care mă uitam la Baywatch pe motiv de ţâţele Pamelei Anderson. :P

Monday, April 20, 2015

Hate matinee special

Tricoul ăsta cu Ramones. Indiferent de culoare.

ramones

Am ajuns să-l detest pentru că are ceva care cuplează cu gusturile vestimentare ale cocalarilor şi piţipoancelor. Bă, şi pe cuvânt că nu m-aş enerva dacă măcar un sfert dintre cei care-l poartă ar începe să asculte Ramones, da’ n-ai să vezi. Aşa că mi-aş dori să am 110 de kile pe look de interlop (ceva gen chef Scărlătescu will just do it) ca să mă duc la fiecare purtător de tricou cu Ramones pe care-l întâlnesc pe stradă şi să-l rog politicos să-mi enumere măcar 3 piese Ramones. Dacă nu le ştie (probabilitate 99,99%), într-un acces de isterie demn de chef Dumitrescu, dar, repet, ajutat de fizicul lui chef Scărlătescu, i-aş rupe tricoul aşa cum făcea odinioară Hulk Hogan, apoi probabil că aş avea cel mai intens orgasm intelectual. Intelectual pentru că m-aş gândi că gestul meu ar fi salutat de Dee Dee cu cea mai pură heroină, de Joey cu un zâmbet, de Johnny cu un riff buzzsaw pe două corzi, iar de Tommy prin revendicarea Ardealului. ;)

Noroc că sunt plăpând!