Friday, March 7, 2014

Free Baciu’!

Sunt fanul numărul unu al acestei campanii, este chiar mai over-the-top decât Roşia Montană, cianurile sau eutanasierea maidanezilor. Îmi doresc manifestaţii de stradă şi bătăi cu jandarmii pentru o cauză mai nobilă chiar şi decât prigoana preoţilor pedofili a papei Francisc.

Eu fiind un extremist, evident că aş fi preferat să se ceară public graţierea lui Giovanni, deziderat pentru care aş picheta Parlamentul European. PET-urile sunt pentru papagali, domnii scuipă.

Iar toţi cei care s-au uitat la nunta lui Borcea ar trebui obligaţi să semneze petiţia de eliberare a celui pe care l-au validat ca persoană publică.

Hagi preşedinte! Sau rege.

Wednesday, March 5, 2014

Doctor Goebbels’s* Love Corner

Pentru că blogurile lui Otravă şi Radu F. Constantinescu se bucură de un succes absolut dement, în ciuda cantităţii nesănătoase de zahăr granulat pe care o conţin, am zis să dau şi eu drumul unei secţiuni de tips, tricks & hints despre nimic.

Regulă pentru bărbaţi: Atunci când iubi îţi face cadou de Crăciun o cămaşă, relaţia se duce dracului în maximum o lună. E verificată deja de 3 ori.

* Nazi names go with nazi grammar rules.