Friday, October 4, 2013

Love gala #1: Joan Jett

Din câte cunosc eu, există o singură femeie pe lumea asta care este mai atractivă în Chuck’s şi jeanşi skinny-punk decât oricare altă divă pe tocuri şi-n dantele: Joan Jett! Rupe gura pentru că şi acum, la 55 de ani, tipa trăieşte pentru rock-ul ăla simplu, clap-your-hands on the rhythm, făcut din suflet. Este tot un copil frumos cu o chitară în mână, aşa cum a fost mai întâi prin The Runaways, apoi cu The Blackhearts. O să spuneţi că e plin de individe brunete, frumoase şi băieţoase: adevărat, dar le lipseşte întocmai esenţa, atitudinea lui Joan. Câte sunt în stare ca în loc să se miorlăie pentru afecţiune, să scrie Victim of Circumstance, huh?

Joan-Jett

Da, ştiu, umblă vorba că nu joacă în echipa mea.

Wednesday, October 2, 2013

Cum să bei ca un boss*

Corinei îi place vinul (cred) de calitate şi intuiesc că se pricepe ceva mai bine la subiect decât o fac eu. Dacă eram teetotaler, în loc să scriu ca un frustrat (sic!) pe blog, acum m-aţi fi salutat cu "Heil Băra!". 
Dar cum eu nu beau decât fineţuri ca Babanu la 3 litri, şi-a dat ea cu părerea, asta după ce, bineînţeles, a rescris textul de vreo 5 ori pe motiv că era nepublicabil din cauza unui desfrâu cu diminutive. (devilish grin)

Dă click aici ca să vezi ceva senzaţional! (în stilul realitatea.net)


Povestea de mai sus, spusă cu delicateţe acolo şi heitărizată de mine cu pixul, este că românul are darul de a bastardiza absolut orice îi pică-n/pe mână sau în gură: BMW, picnic, vin, whiskey, iPhone, etc. D-aia un gentleman britanic este alcoolic, în vreme ce un român e beţiv ordinar*.