Friday, September 27, 2013

Hate matinee #3

Aud că sunt heităr. Nu ştiu ce-i aia, dar dacă este despre ură, mă bag oricând, (şi) cu argumentele de mai jos.

Urăsc diminutivele, sau mai precis, urăsc oamenii care folosesc diminutive. Nu excesul de diminutive, diminutivele în general. Iar dacă există un diminutiv care mă scoate cu adevărat din minţi, atunci acela este “bănuţii”. Bă, nimeni nu mai ia salariu, toţi primesc bănuţii. Mi-aş dori ca cianurile de la Roşia Montană, maidanezii ucigaşi, Serghei Gorbunov, Viorel Lis, fantoma regelui Cioabă şi Mihaela Rădulescu să facă un turneu nocturn pe la casele fiecărui om care foloseşte diminutive şi mai ales diminutivul “bănuţii”. Vinovatul va fi pus să bea un cocktail care va conţine cianuri folosite la extracţia dinţilor de aur din gura regelui Cioabă, urină de maidanez criminal, balele lui Viorel Lis, transpiraţie stoarsă din prosopul lui Gorbunov şi o pagină din cartea Mihaelei Rădulescu. A, şi poponăria supremă este bărbatul care vorbeşte cu diminutive. Cred că dacă i-aş spune motanului Boris Borisică, mi-ar zgâria toată faţa. Niciun animal zdravăn la hipotalamus nu tolerează diminutivele, darămite oamenii.

Urăsc scrisul cu spaţii în loc de cratime şi urăsc prescurtătrile imbecile. Adik h8 sa mi scrie cineva asha msg. Fără alte explicaţii inutile! Scrii aşa, eşti un cretin căruia îi doresc tot lupusul din lume!

Şi mai urăsc tineretul implicat social: dragii mei, deşi v-aş zice băi beliţilor! Nu-i rău să protestezi, e chiar foarte bine, dar şi protestul are o ordine a priorităţilor. E deampulistic să stai în casă la vot, să nu te deranjeze când te triplu-supraimpozitează guvernul sau când pe listele electorale apar Becali, Voiculescu, Antonie Solomon, Fenechiu şi alţi indivizi condamnaţi sau cercetaţi de statul român, personaje care vor face legile după care vei trăi şi tu, dar să ieşi în stradă pentru câinii maidanezi, pentru toleranţă şi nediscriminare faţă de ţiganii care fură sau pentru narcisele de la Roşia Montană. Vrei să ajuţi societatea? Urlă pentru că de 20 de ani nu se construiesc autostrăzi, urlă ca unul ca Bombonel să nu mai aibă niciodată dreptul la vreo demnitate în România, urlă împotriva ţigăniei şi nesimţirii din presă şi din societate, urlă atunci când doctorul îţi cere 100 de euro ca să-i pună la loc tibia bunicii şi doar după ce le-ai rezolvat p-astea, urlă burghezo-elitist pentru salvarea cărţilor de invazia tabletelor. Altfel sunteţi doar nişte hipsteri care nu vreţi decât să vă validaţi social. Da, prostul se simte împlinit când ajută oamenii, câinii sau societatea. Dar îi ajută aşa cum crede el, superficial şi fără coerenţă, două ore seara, după program.