Friday, July 19, 2013

Rahat nu foarte distractiv*

Adresa mea serioasă de Gmail, aia cu care aplic la joburi şi cu care am legat contul de LinkedIn, nicidecum cea pe care o folosesc la signup pe forumurile de warez pr0n, este pe bază de mdbara, aka numele de mirean.
Buuuun: zilele trecute aflu eu că prin India există unu’ pe care-l cheamă mdbarai. Înţeleg că mdbarai ăsta vrea să se angajeze ceva în IT prin Mumbay, din moment ce firma la care şi-a depus el SiViul mă tot cheamă să mă prezint prin nu ştiu ce corp al clădirii pentru face-to-face interview. Ce se întâmplă, de fapt? Deştepţii de la resurse inumane n-au reţinut exact adresa de email a individului, aşa că trimit şi pe mdbara, şi pe mdbarai. Posesorul adresei mdbarai@gmail.com (ia-o p-asta, boţii înţelege versu’ lu’ Tataee), cel puţin la fel de inteligent precum este HR-ul firmei de la care intenţionează el să salte ceva rupii cu care să-şi cumpere foarte mult curry pe care să-l transpire alături de încă 2 miliarde de indieni întru deliciul olfactiv al omenirii, răspunde cu reply all la mesaje, astfel încât eu asist neputincios la toate discuţiile lor, purtate şi într-o engleză aproximativă.
Mă cam mâncau degetele să le scriu că-s cu toţii în pattern, respectiv nişte indieni idioţi ca majoritatea indienilor, dar corectitudinea politică atât de caracteristică mie mi-a înroşit urechile, urlând: “Fii mai bun, nu vezi că nimeni nu te iubeşte?” Aw, fuck!

*traducere şi adaptare de mdbarai a expresiei englezeşti “not-so-funny shit”

Update: