Friday, July 12, 2013

MDB@lamer1980

Culmea tristeţii este atunci când de bucurie că e vineri seara, ţi-ai face cont de Twitter numai ca să scrii asta.

Monday, July 8, 2013

Lipsa logicii vine din antichitate

De când cu filmul 300, retarzenia “This is Sparta!” a ajuns un internet meme din cale afară de faimos. Decât că (bucureşteni, pupici!) are la bază o dovadă elocventă a lipsei de logică atât de specifică rasei umane. Frank Miller, autorul 300, era într-o vreme un individ destul de isteţ, astfel că-l pot suspecta de o oarecare subtilitate a transmiterii unui mesaj aproape subliminal. Xerxes e foarte tare, aidoma Uniunii Sovietice, se învecinează cu cine doreşte, iar acum vrea să se învecineze cu Sparta. Om educat, de familie bună, intenţionează să o facă civilizat, aşa că trimite un mesager care să comunice Spartei termenii săi. Ba mai mult, urmând un raţionament logic, îi pune ăluia în desagă nişte capete ale unor regi pe care i-a trimis în lumea lui Dahaka, să nu zică interlocutorul că n-are referinţe.(dedicaţie pentru prietenii noştri corporatişti)

King Laionaidas, însă, este foarte dobitoc şi are probleme uriaşe în a înţelege necazul real cu care s-a pricopsit, independent de cine i-a spus de ea: unu’ foarte puternic, uşor efeminat şi narcisist, dar cu falusul erect, îşi cam face de lucru pe la fundul lui, cu vădite intenţii pederaste. Şi în loc să-şi frece barba doct, aşa cum ar fi procedat Morgan Freeman, dând impresia că lucrează la o soluţie inteligentă, el se enervează pe mesager şi-i fute ăluia un picior din fundul silozului de-l trimite în China. După care, ca tot omul prost sau Oana Zăvoranu, merge la vrăjitoare, denumite pompos Ephori, unde dă bani mulţi ca să-i spună alea ce-i de făcut.

Nici nu te mai miri de cum reacţionează una din zilele noastre căreia îi aduci la cunoştinţă în mod foarte elegant şi obiectiv o realitate, “draga mea, pe baza acţiunilor tale, gândirii pe care (nu) o ai şi a vorbelor pe care le rosteşti, îmi pare nespus de rău că-ţi dau eu vestea cea cumplită, dar eşti o cretină incurabilă”: în loc să se simtă deranjată de faptul că este o cretină incurabilă, ea se supără că-i spui lucrurile acestea, ca un mare nesimţit ce eşti. :P