Tuesday, May 21, 2013

Cum să fii o curvă ipocrită: etapa online

“It’s all so FUCKING HYSTERICAL!”*

Jesus He Knows Me este una dintre cele mai bune piese pe care le-am ascultat în viaţa asta şi, în plus, are parte de un videoclip absolut minunat. O ador pentru că aduce în prim plan, cu multă ironie fină, bigotismul, despre care eu cred că nu este altceva decât o formă de exprimare religioasă a ipocriziei umane. Aşa cum am precizat de foarte multe ori, noţiunea de “curvă” are prea puţine în comun cu sexualitatea, cât defineşte un mod de a fi. Ori curva este ipocrită pentru că vrea să pară altceva decât este în realitate. De ajuns cu background-ul materialului!

Tot uitându-mă pe internet, observ dezgustat cum lumea musteşte de curvăsăreală, cum încearcă să le creeze celorlalţi o imagine proiectată în ideal despre ea, cum vrea să pară altfel decât este. Iată cele câteva direcţii de “corectitudine” pe care le îmbracă prezentul:

1. Familia, adevărata avere : poze cu mama de la ţară, tata, nepotul cel sugar, ruda autistă de la Botoşani, dar toate postate  atent, în timpul sărbătorilor, pentru că, nu-i aşa, sărbătorile se petrec în familie şi atunci e de scos în faţă ipocrizia de familie.

2. Mă preocupă sănătatea planetei: like la orice campanie de salvare a marmotelor de stâncă abruptă, ecologism, plantat de puieţi, curăţat Poiana Narciselor de prezervative folosite, apoi făcut grătar acolo.

3. Iubesc animalele: share la toate “găsit pisoiaş de 3 luni, botic negru, tare cuminţel, are nevoie de multă dragoste”.

4. Trăiesc sănătos: mănânc doar salate şi raw vegan (check my faux food-porn Facebook pictures), merg la sală (again, please check my Facebook pictures), fac spinning şi tae bo. (aici n-am poze pentru căăăăă…nu arăt bine transpirată/transpirat)


5. Sunt o fire boemă: am cel puţin un album foto cu titlul “Daydreaming in…”, plin cu răsărituri, apusuri, mări învolburate, plaje pustii şi munţi acoperiţi de zăpadă.

6. Cred în cultură, nu în consumerism: citesc şi las oamenii să vadă asta, postez citate din autori mari, ale căror valori şi gânduri le împărtăşesc şi eu, vizitez muzee şi merg la filme cu mesaj. Nu mă uit la televizor şi nu cumpăr ziare!

7. Iubirea, cel mai de preţ dar pe care îl am: poze, din nou citate, melodii de dragoste sharuite, like, comentarii gen “frumoşilor”, “ce bine vă stă împreună”, “scumpii mei!”

8. Am prieteni: mulţumiri pioase după ce de ziua mea am primit felicitări pe Facebook (deşi numai cretinii îşi urează LMA pe Facebook), poze cu prietenii pe te miri unde am tras de un suc şi neapărat like la retarzeniile postate de aceştia.

9. Sunt dinamic: dau check in în orice localitate ajung, în orice gară, aeroport, haltă, veceu comunal, restaurant, cămin cultural, bufet sătesc sau hotel. Pentru că am o viaţă de vis pentru care trebuie să fiu invidiat(ă)!

10. Muriţi, curvelor!

* Laughing Octopus în MGS 4, via Road to Perdition