Tuesday, August 27, 2013

Tomnaticul mult prea cretin de concert

Există o specie de şobolani umani îngrozitor de enervantă: inodorii foarte inspizi, uzual corporatişti, care se trezesc cu o zi-două înaintea oricărui concert mare că vor şi ei bilete. Şi le vor întotdeauna la preţul oficial. Sunt din cale afară de iritanţi pentru că:

1. prin prezenţa lor şi prin mofturile pe care le fac strică plăcerea celor care se duc acolo pentru respectivul artist. Nu ştiu nici măcar 4 piese de la Pink Floyd, de exemplu, că tot vine mâine Waters, dar vor să ajungă la concert pentru că aşa este de bonton, pentru că dă bine un checkin pe Facebook şi pentru că este încă un motiv de a socializa cu “prietenii”, adică aceleaşi animale cu care ies zilnic la ţigară. Se vor agita, vor face zgomot, vor urla non-sensuri şi vor face poze. Multe poze! Cu telefonul! Pe care-l vor ţine sus jumătate din concert. Futând astfel momentul celor care nu şi-au luat bilete doar pentru că va cânta aia cu “ticiăr, liv douz chiţ ăloun”.

2. sunt din cale afară de proşti şi egocentrici. Cât de cretin să fii să speri că vei găsi X bilete la cel mai aşteptat spectacol al anului, la preţul lor normal şi cu 2 zile înainte de show? CÂT DE CRETIN?

3. Cât de imbecil trebuie să fii să poţi umple facebook-ul şi forumurile cu această întrebare? Înţeleg că eşti cu nevoi speciale, dar chiar atât de prost să fii încât să nu o conştientizezi nici măcar aşa, un pic?

4. nu sunt fani, nu sunt curioşi să afle de ce e pulică ăla de cântă mâine uriaş, sunt doar nişte oportunişti sociali.

Necazul e că prin corporaţii se caută drone mimetice, lipsite de personalitate şi inteligenţă, pe care companiile le plătesc bine să rămână mimetice şi lipsite de personalitate plus inteligenţă.

Sper să se prăbuşească scena peste voi şi să muriţi în cele mai groaznice chinuri!

6 comments:

 1. Era inca o varianta la “ticiăr, liv douz chiţ ăloun”. Suna asa : Lica chitzalau.

  ReplyDelete
 2. Angie a fost cea mai bună melodie a lui Roger Waters. Pe locul doi e "Hey Jude". Pe locul trei e "Come Back", inclusiv varianta cu Pato Banton

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mie îmi place şi "Livin' la Vida Loca". Are cineva 2 bilete golden circle la preţ mic?

   Delete
 3. Aveam eu 2 bilete, dar le-am schimnat pe 6 bilete la clasa a III-a, vagonul din coada si o pung ade samanta plus trei perechi sosete albe pe pulpa.

  ReplyDelete
 4. La vremea respectiva eu am gasit bilete Golden la AC/DC cu 3-4 zile inainte de concert, la distribuitorii oficiali. In RO, cel putin pe partea de rock/metal, nu prea se pune problema de sold-out.

  Perfect de acord cu punctul 1, pe mine ma enerveaza foarte mult si idiotii care sunt mai preocupati sa-si cumpere bere decat de concertul propriu-zis (si carora evident trebuie sa le faci loc la fiecare drum).

  ReplyDelete
 5. Deci cine e până la urmă pulică ăsta de cântă "Lică Ghițălău"?!

  ReplyDelete