Wednesday, May 15, 2013

Uraaa, merg la Depeche Mode!

Hai, sictir! Era nevoie de un captatio benevolentiae de calitate pentru tonţi şi pentru motoarele de căutare. Das spiel ist că ori de câte ori moare câte o Amy Winehouse sau concertează vreo Shakiră, internetul mioritic o ia razna: toată lumea scrie numai despre asta. Ca să fiu onest până la capăt, am făcut-o şi eu o singură dată, atunci când a plecat Michael Jackson de la cele lumeşti către a lua în pulă întreg Limbus Infantium în viaţa de apoi.

Motivele sunt diferite, imbecilitatea aceeaşi. Unii blogăraşi cu 3 cititori scriu sperând să pupe vreo invitaţie (dacă e concert, dacă e priveghi, din respect de connoisseur pentru marele artist emerit), ziariştii fomişti de la Realitatea.net scriu pentru că sunt idioţi, prostimea dă pe Facebook pentru că e proastă, alţii pentru că n-au niciodată idei sau gusturi originale.

Acum este săptămâna depeş, asta după ce în 2009 Gahan s-a căcat împrăştiat de s-a anulat concertul şi au rămas lesinaţii ca atunci când ţi se tot plimbă una goală prin casă, dar când să pui treaba pe ea, se îmbracă şi pleacă. By the way: altă formaţie overrated!

Well, yippie-ki-yay, motherfuckers!

Update: Am găsit ceva deosebit printr-un Bravo de pe la începuturile anilor ‘90, voila în poza de mai jos.

IMAG0225

1 comment:

  1. M-ai ţăpit, că era cât pe ce să nu citesc articolul şi să comentez ceva echivalent cu: Duuu-te mă!!!!
    Superficialitatea asta, frate...

    ReplyDelete