Sunday, May 5, 2013

Încă o încurcătură, contul de Facebook

Am un cont de Facebook făcut pentru o învârteală care nu se va materializa niciodată din cauza unui neserios. Acum nu (mai) există şi alte motive pentru care să-l ţin activ, scârba pe care mi-o provoacă reţeaua nu mai este un secret pentru nimeni. L-am accesat astăzi din plictiseală şi primul imbold a fost să-l şterg definitiv. Apoi mi-am spus că ar putea fi util la a promova posturile de pe blog, dar asta ar însemna să renunţ la undergroundul în care am ţinut blogul până acum. Mi-e teamă să nu fiu tentat să comentez pe la vreo poză idioată sau ca răspuns la câte un comentariu de cretin, mi-e teamă, cu alte cuvinte, să nu mă iau de oameni. Şi mi-e teamă că aş pierde, oricum, vremea. Aşa cum spuneam aici, eu sunt unul, ei sunt mulţi, tot mai mulţi. Prostia nu funcţionează după cum cred proştii, ci invers. Ei nu înţeleg că-s proşti şi penibili. Iar asta îmi dă fiori!
Continui să cred că e inutil să ţin contul, dar ascult şi alte argumente.

P.S. Nu-mi spuneţi că e bun de agăţat femei. :)

6 comments:

 1. Daca merge pentru promovat blogul spune-mi si mie cum. Eu am infiintat un cont exact in acest scop si intr-o saptamana l-am sters. Pot fi destul de idiot si pe bloggspot, idiotii ma pot gasi oriunde, dar numai pe feisbuc ma pot pune la zid. Nu, merci!

  ReplyDelete
 2. mai comunici cu lumea, stalkuieşti prietenii. Messengerul e obsolete. Înveţi ultimele expresii din romgleză, de-alea. Nu trebuie să dai like şi share la nimic.

  ReplyDelete
 3. Stalking-ul mi se pare pierdere de vreme. Singura chestie care mă excită puţin este că aş putea lăsa comentarii la faux food porn-ul românesc, de exemplu. Bună aia cu romgleza, face sens, româna e obsolete! :P

  ReplyDelete
 4. Tine contul pentru a posta ceea ce nu te caracterizeaza. Un lung sir de predici religioase cu comentarii (crestine, musulmane, ebraice), retete de mititei si cum sa deschizi sticla de bere de capul podului.

  ReplyDelete
 5. Între timp l-am dezactivat, dar ideea nu este deloc rea. Am o listă bogată de lucruri care nu mă caracterizează, dar pot fi postate. A propos: aţi remarcat cât de ipocrită e lumea pe Facebook, cum vrea să pară altfel decât este în realitate? Am scris ipocrită? Scuze...gândisem "curvă"! :D

  ReplyDelete
 6. Bun, e bun că l-ai dezactivat. Sfârșește-l pe nenorocitul mâncător de timp și speranțe.

  ReplyDelete