Friday, May 3, 2013

Am două dileme, caut rezolvare

Primul necaz: Mă plimbam eu astăzi arogant prin oraş şi tot uitându-mă la oameni, simt cum mă izbeşte o întrebare, aşa cum le ia pântecăreala psihotronică pe proastele care simt chestii în loc să le explice logic: bă, oare e festivalul burţilor sau decât că a venit vara la poporul român?


Dilema numărul doi: Mă gândesc dacă n-ar fi bine să simulez un moment de cumpănă, să simt că schimb ceva în viaţa mea anostă. Plecând de la desenul ăla pe care îl share-uiesc toţi cretinii, cel cu zona de confort şi locul unde se întâmplă lucrurile minunate, mă trezesc noapte de noapte lac de transpiraţie ca nu care cumva să mă înghită zona de confort. Acum, dacă este să fiu sincer, io nu ţin minte să ma fi simţit vreodată confortabil, dar poate că tocmai ăsta îmi este confortul: să nu mă simt confortabil. Treaba e, lăsând teoria la o parte, că trebuie să ies din situaţia de mai sus. Am citit eu că o tehnică bună de marketing e aia în care îi ceri omului părerea, deci aveţi de votat varianta favorită în poll-ul de mai jos. V-aş cere şi explicaţia alegerii, dar mi-e că vă supraevaluez capacităţile intelectuale.

Variante: 

1. O perioadă de fanatism religios, mai degrabă asemănătoare cu cea a lui Larry Flynt, nicidecum delirului mistic al lui Becali
2. Trecerea la Islam, aidoma oricărui negru...pardon, domn de culoare băgat la bulău pentru evaziune fiscală sau atac armat. M-am gândit să-mi schimb numele în Yousouf Abu-Jamal.
3. Să devin blogger profesionist, adică să halesc gratis la agape, să scriu despre micii de la Selgros şi să fac comparaţii între cele 2 milisecunde cu care un căcat de aplicaţie se încarcă mai rapid pe iOS decât pe Android.
4. Să scriu o carte cu truisme filosofice despre nimic, ca Tudor Chirilă
5. Să ţin cursuri motivaţionale
6. O carieră în industria porno


Update ulterior: Nu înţeleg ce i-am făcut mizeriei de poll de se resetează constant. Asta e, sunt un dictator, să-l ia naiba de poll! 


4 comments:

 1. 6. clar 6...Sau ai putea re renunta la burta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Păcat că e doar pe bază de "n-am": nici burtă, dar nici...:P Rămâne să fac traininguri motivaţionale.

   Delete
 2. Te rog frumos, daca dau rezultate trainingurile alea la crescut ustensilele necesare punctului 6, da-mi un ghiont si mie.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mi-a zis mie unu' care se juca World of Warcraft de epeen. Mă gândesc că o fi ceva asemănător: iţi creşte device-ul doar văzându-i pe tonţii care te ascultă.

   Delete