Sunday, November 11, 2012

Coşuri, jocuri şi focuri de armă

Industria jocurilor video a depăşit-o pe cea a filmelor în materie de miliarde de dolari rulate. E cât se poate de mainstream, aproape oricine se joacă, există vedete de gaming, lumea asta nu mai e de mult una a grăsanilor coşuroşi, transpiraţi, cu ochelari, fani fantasy şi Manowar, care stau la 30 de ani cu mama şi îşi petrec nopţile făcând pe dungeon masterii.

Pe Digi 24 e o emisiune care se numeşte 2.0. E despre tehnologie, IT, jocuri şi este prezentată de o duduie, Flavia Negoescu. Nu o cunosc, însă faptul că se laudă cu trei facultăţi mi se pare din start foarte penibil, şi asta la modul general, numai cei cu complexe educaţionale procedează astfel. N-am să perorez inutil pe frumuseţea sau telegenia domişoarei Negoescu, altminteri amândouă vecine cu carisma pietrei de pavaj.

E greu să schimbi nişte glume proaste pe care le face natura, însă gustul şi stilul ţin numai şi numai de tine. Ori atunci când te îmbraci ciudat şi fără un minimum de gust e doar vina ta. Două ediţii ale acestei emisiuni am văzut şi în ambele domnişoara Negoescu mi-a sodomizat fundul de ochi: în prima purta balerini albi la dres negru şi fustă neagră, în a doua o salopetă bufantă “dă blugi” prespălaţi, a la anii ‘90, cu ceva motive florale brodate.

Fraţilor de la Digi 24, mai uitaţi-vă la alde iJustine, Jessica Chobot sau chiar Raychul Moore: se poate să te joci şi să nu arăţi chiar ca ruda de la coada vacii.