Wednesday, September 26, 2012

Lone wolf McMe

Sunt un singuratic, un antisocial cu dese porniri mizantrope. Nu consider că prietenii sunt cea mai de preţ avuţie pe care aş putea-o avea, nu simt nevoia socializării în exces şi cu atât mai puţin să mă învârt printre idioţi, banali, plictisitori, maimuţoi, mediocri, curve şi ipocriţi. Nu-mi plac petrecerile, nunţile, mesele în familie, găştile, vacanţele cu multă lume şi neamurile latine. Nu le suport pentru că de fiecare dată trebuie să existe cel puţin un cretin care să facă pe simpaticul şi care să-mi tulbure liniştea interioară. Mă enervează şi că majoritatea îl găseşte întotdeauna pe cretin foarte amuzant, ceea ce mă deprimă şi mai tare pentru că realizez că sunt înconjurat de dobitoci.

Pentru astea toate, am ajuns să trăiesc în lumea mea, cu cărţile mele, cu filmele mele, cu discurile mele, cu jocurile mele, motiv pentru care îmi mai pierd contactele cu realitatea şi uit cât de rău e “afară”. Când îmi amintesc, însă, ies în lume all guns blazing!

1 comment:

  1. Scuze, m-am apucat sa-ti citesc tot blogul si dezgrop subiecte vechi dar nu ma pot abtine sa nu comentez.Eu cred ca a avea multi prieteni este extrem de contraproductiv in evolutia omului. In general am fost o persoana sociabila dar in ultimii 5 ani mi-e scarba sa mai cunosc oameni noi, mi-am pierdut rabdarea la toate prejudecatile, ignoranta si stupiditatea pe care o auzi de la idiotii care se strang in grup. Plus ca vezi cum majoritatea din jurul tau devine obsedatul ala sa faca "ce trebuie"; trebuie sa te casatoresti, sa ai un copil, sa ai un job stabil, etc. Si ei considera ca daca au realizat lucrurile astea, s-au maturizat. Si uite asa se "maturizeaza" toti idiotii din jurul tau care raman de fapt aceeasi idioti cu aceleasi pareri pe care le aveau in liceu, probabil chiar mai putin amuzanti dar care acum au devenit oameni maturi si au o aroganta asa in ei de n-ai vazut. Si e deprimant...cel mai deprimant e sa se stranga "gasca" la un gratar...doamne e ceva mai oribil decat un gratar la margine de deal cu muzica din masina ascultand "oldies din liceu" sau mai rau ascultand "de-astea noi ca nu ne-a pierit spiritul tanar" si ii vezi pe toti cum isi urasc viata?....de fapt asta nu e deprimant, e chiar amuzant. Si mereu acelasi prost care face glume si toti semi-cocalarii (cumva toti prietenii oricat de cool si cititi ar fi cand se strang in grup devin cocalari) impungandu-l pe "glumetul grupului": Hai Mitica, ce ne mai zici? (Scoate-ma din mizerie cu un raset, hai, fa-ma sa uit de viata mea de cacat)

    Si nimic nu e mai oribil decat prietenii care trag de tine sa iesi cu ei; si stii ce o sa se intample...o sa iesiti in acelasi loc de cacat si o sa discutati aceleasi cacaturi inutile iar tu o sa pierzi 4 ore din viata, 4 ore pe care le puteai dedica hobby-ului tau sau citind o carte. 4 ore pe care nu o sa ti le dea idiotii inapoi.

    ReplyDelete