Wednesday, July 11, 2012

Ţara cu băieţi deştepţi

Niciodată o femeie nu va spune despre foştii sau actualii săi iubiţi că sunt proşti. Pot fi beţivi, curvalăi, puturoşi, ignoranţi, nesimţiţi, perverşi, mincinoşi, niciodată, însă, ei nu sunt proşti. Mai mult, femeia îşi va începe întotdeauna povestea despre bărbaţii din viaţa sa cu “e un tip foarte deştept, dar…” şi apoi aruncă o găleată de rahat în direcţia ventilatorului pe care a lipit poza individului.

În mintea femeii, faptul că umblă numai cu bărbaţi “deştepţi” (scriu cu ghilimele pentru că aşa spun ele) o califică pe ea ca fiind deosebit de deşteaptă, un bărbat deştept neputându-se uita decât la o femeie deşteaptă. Deşteptăciunea este, după cum putem observa, un adevărat complex feminin, reuşita în viaţă raportându-se la cantitatea de deşteptăciune pe care ea, femeia, o posedă. De facto, femeia este avidă după a i se recunoaşte deşteptăciunea, iar a umbla cu bărbaţi deştepţi reprezintă, în creierul ei, o formă de recunoaştere publică a propriei deşteptăciuni.

Dacă însumăm părerile individuale ale femeilor din Românica, rezultă că toţi bărbaţii acestei ţări sunt foarte deştepţi, deoarece nicio femeie nu a umblat cu un prost. Atunci cum dracu’ de în ţara asta ticsită cu bărbaţi deştepţi cineva a stins de tot lumina?

No comments:

Post a Comment