Monday, December 7, 2009

Români, sugeţi pula!

Am votat cu Geoană. Tehnic, am votat împotriva lui Băsescu, fără a-mi păsa cine e adversarul, Geoană, Antonescu, Vadim, Becali, putea fi foarte bine Eva Kent sau Sexy Brăileanca. Cred în politica paşilor mici, şi un prim pas minuscul era să scap de Băsescu, restul nefiind important în acest moment. Înţeleg frustrarea multora când s-au văzut în cabina de vot cu ştampila deasupra unui buletin pe care scria Băsescu şi Geoană, o înţeleg fiindcă am împărtăşit-o, mai ales când unul ca Geoană mă plictiseşte mai abitir decât o făcea o fostă prietenă ce-mi ţinea lecţii de virtute şi moralitate. Aşadar, spun că înţeleg frustrarea, dar nu înţeleg prostia. Nu voi detalia de ce am avut dreptate când am militat pentru demnitate în faţa vânzării votului, nu voi intra nici în amănuntele idioţeniei cu spaima revenirii comunismului.
În schimb, simt nevoia să-mi bag picioarele adânc în curu' unor cretini pe care nu-i suport defel: românii din străinătate! Am scris aici de ce-i urăsc visceral pe beliţii care îşi fac un ţel din studiatul în străinătate. Îi urăsc p-ăia care pleacă din România să frece podele prin Texas, iar atunci când adună bani de bilet de avion, se reîntorc în patria mamă cu nişte băşini uriaşe, de parcă-i administrează automat palme la cur lui Isus Christos. Îi urăsc p-ăia care dau cu bidineaua prin Spania şi trimit semeseuri să iasă "Tornero" la Eurovision şi Costel Busuioc la "Steaua fără nume", etapa Andaluzia. Urăsc româncele curve care dansează la bară prin Perugia sau sug pula unor macaronari boşorogi pentru o geantă Gucci şi nişte jeanşi skinny de la Gas. Urăsc ţiganii borâţi care fură dvd playere în Dortmund şi urlă-n gura mare că ei sunt români. Urăsc "vaporenii" din tot sufleţelul meu nedemn de ajunge în Rai, îi urăsc pentru că şi ăştia nu-şi mai încap în piele de demnităţi şi burghezisme p-acilea, deşi lingeau şi coaiele strepezite ale unor hodorogi pentru trei dolărei ciubuc. Vorba lui Eugen Barbu, "chelneri de bacşişuri mici". Urăsc moldovenii de peste Prut, iar dacă o mai aud p-aia cu "fraţii noştri", încep să execut foc de la şold, până termin muniţia, apoi trec la baionetă. Nu înţeleg de ce ăştia, toţi ăştia, au dreptul de a decide cine să conducă ţara, atâta vreme cât ei au plimbat ursul din patria mioriţei şi nu plătesc impozite. Nu mă interesează motivele pentru care s-au mutat în Ţara Bascilor sau pe sub cascada Niagara, au plecat din cetate, i-am pupat, n-au niciun drept, din moment ce nu le-a plăcut pe la noi prin curticică şi au spălat putina, sau rahatul italienilor, ca să fiu mai exact. Nici argumentaţia cu infuzia de capital către neamurile din Botoşani, care, vezi Doamne, ar fi ţinut cursul leu-euro stabil nu stă în picioare, eu unul, de exemplu, m-am întreţinut singur, pentru că mă duce capul, iar dacă mâine rămân fără pix, pot vorbi şi coerent, şi cursiv, bag dictare, iar dacă, prin absurd, nici asta nu va mai ţine, îi iau oricând locul doctorului Mengele, am şi studii în domeniu. Iar ăştia, plus idioţii care s-au bucurat la o găleată cu cârnaţi şi care votează întotdeauna fără să ştie de ce o fac, au ales viitorul României.

P.S. Cred că am identificat şi sursa aspectului cu adevărat îngrijorător al acestei realităţi, acela că în 2009, pe Băsescu l-au votat mai mulţi "români" decât în 2004: mama proştilor e ca Regina Alienşilor, tot timpul gravidă.

Update: Pe lângă modul extrem de "cinstit" prin care au câştigat alegerile, anti-comuniştii lui Băsescu au început să zdrăngăne cătuşele în faţa tuturor celor care nu-l glorifică pe Zeul cel Mare şi care îndrăznesc să mai gândească de capul lor, nu cum le spun pupincuriştii prezidenţiali.
Miroase cumva a siguranţă legionară sau a securitate? Nooo...nici pomeneală, e zgomotul dulce al jetului de urină ce cade cristalin pe faţa democraţiei!