Thursday, November 26, 2009

Mai tare ca sexul

Sexul este, de departe, cel mai supraapreciat lucru din lume, iar afirmaţia aceasta doresc a fi postulată.
N-am dibuit niciodată catharsisul său hedonistic, nu găsesc cele câteva secunde de orgasm ca pe o compensaţie satisfăcătoare pentru travaliul istovitor care le precedă, în fapt, sexul părându-mi-se o plictiseală cumplită: aceleaşi mişcări, aceleaşi trăiri fizice, acelaşi efort, aceeaşi transpiraţie şi acelaşi final previzibil, indiferent şi independent de partenerul cu care îl faci. (scutiţi-mă de căcaturi gen "contează sentimentele şi ceea ce simţi pentru persoana iubită", ceva mai penibil n-am auzit de la ultimele legende urbane "eşti al doilea bărbat din viaţa mea ", "mie nu-mi plăcea sexul oral până la tine", "eu niciodată nu l-am înşelat pe....., de fapt, tehnic, nici acum nu-l înşel cu tine")
Bine, toată lumea e căzută în clişeul declamativ al glorificării sexului şi a iubirii ca supremul status al mentalului uman, toţi idioţii spun că ei adoră sexul, că-şi doresc să facă sex, şi culmea, că le şi place sexul! Sunteţi fraieri şi limitaţi, habar n-aveţi care sunt adevăratele plăceri în viaţă! Fratele vostru, însă, vine în întâmpinarea identificării acestor plăceri, cu o listă, ce-i drept, personală, de lucruri mai bune în orice condiţii decât sexul. Nu le-aş ierarhiza, pentru că nu ştiu exact câte vor fi la final,opt, zece sau doişpe.

Gândul de a face sex cu cineva e mult mai excitant decât momentul în care chiar ajungi să pui treaba asta în practică. Magia, jocul mental al imaginaţiei...totul se duce dracului, odată trecut din oniric în real, şi, în timp ce "bobinezi" problema, realizezi, dezamăgit: "băga-mi-aş, ce mi-o fi fost în cap să-mi doresc plictiseala asta?"

Shoppingul egoist, făcut de unul singur, cu o durere acută în cur vis-a-vis de părerea feminină, "asta îţi stă bine", chit că tu o urăşti intens, dar mai ales satisfacţia pe care o vei trăi în momentul în care ea izbucneşte în plâns văzându-ţi pantalonii de camuflaj proaspăt achiziţionaţi şi tricoul anarhist inscripţionat cu "All Cops Are Bastards".

Proştii - personal, ador să văd oameni mai proşti ca mine, cărora le creez toate condiţiile necesare pentru a face proba prostiei abisale. Ştiu, e urât să râzi de handicapul omului, da' cum nu mi-am propus să îngroş rândurile armatei domnului, fuck it!

Wrestlingul - nu există ceva mai masculin, mai idiot, mai kitschos sau mai insultător pentru mental, cu toate acestea, plăcerea e de a dreptul orgasmică. Hmmm...poate, totuşi, Ron Jeremy să fie mai de prost gust. Aaaa...şi NASCAR-ul!

Fight Club - filmul ăsta e un fel de biblie pentru mine, cred că în momentele de infantilism, dese, altminteri, mi-aş dori să fiu Tyler Durden. Omu' era perfect: ura corporatiştii, urbanii, moda, femeile nu-l preocupau, şi, în plus, îi plăcea să se bată pentru plăcerea bătăii.

Erecţia arogantă (aka "sictirul misogin): Imaginaţi-vă că duduia îşi ia cele mai sexy lenjerii, ciorapii cei mai plasă, tocurile cele mai tocuri, evident că vei avea "a boner", însă, când te întreabă dacă-ţi doreşti să faci sex, îi răspunzi calm "nu, mulţumesc, prefer să admir această sublimă erecţie". Şi începi să te uiţi la Fight Club...sau Fear and Loathing in Las Vegas.

The Mighty Mighty Bosstones - best band in the world, ca adresabilitate şi minim compromis comercial. Cred că e singura formaţie pe care aş chema-o să-mi cânte la nuntă, dacă vreodată mă va mai trece acest gând teribil. Dansează până şi taică-miu pe ei, chit că nu înţelege nimic...cât despre "tineret", acesta va delira de încântare şi va plusa la dar.

The act of wanking, după cum spune englezul, adică, mai pe scurt şi mai pe româneşte, "laba". Avantajele sunt infinite, am să-l invoc, din nou, pe taică-miu, "nu trebuie să fi tandru la final", la care mai adaug eu câteva: e gratis, durează mai puţin, nu te bate la cap că nu o iei în braţe, etc.

Metal Gear Solid - dacă nu ştiţi ce e, tocmai aţi pierdut "futaiul secolului"!

Playstation Portable (PSP): consola, în general, e o chestie aproape perfectă, doar cei care n-au avut, încă se mai joacă pe PC şi reclamă superioritatea acestuia. În mod normal, aş fi ales Playstation 3-ul, însă e mare, necesită un LCD FullHD serios, PSP-ul, de cealaltă parte, deşi mic, îţi permite să te joci ca un posedat oriunde şi oricând, chiar şi atunci când ar trebui să faci sex. Off-topic: Xbox-ul o suge, e prea PC-ish, Wii e pentru puţoi, trăiască PS3-ul!

Locul întâi, la milioane de ani lumină, undisputed, undefeated...CĂCAREA. Cel mai plăcut lucru din lume, plăcerea supremă, definiţia orgasmului, are avantajul că se poate combina cu PSP-ul, cu făcutul labei sau cu gândul de a face sex. Căcarea e "the shit", best shit!

În concluzie, căca-m-aş pe sex!

Monday, November 23, 2009

Domn prezentabil, vând avantajos vot. Rog seriozitate!

Amicul Eftimie are o idee minunată, la care mă aliez din motive ce vor fi detaliate mai jos: îşi vinde votul!
Cum în turul al doilea au intrat Băsescu şi Geoană, îmi este nu greu, ci aproape imposibil să mă decid. Mie mi se cam fâlfâie de politică, nu văd de ce ar trebui să îi dau votul meu unui individ care să se umple de bani pe parcursul mandatului, în schimb nu mi se fâlfâie de viaţa, şi mai ales, de nervii mei. Pur şi simplu nu mai suport să-l văd la faţă pe marinarul ceacâr şi mai ales pe ţaţa Nuţi, cea care nu se simte bine decât cu gura plină. D-aia am votat negativ! Din start, n-am cum să votez de bună voie cu Băsescu, p-asta, îmi place să cred că am lămurit-o!
Geoană, pe de altă parte, mi-a dat jos tencuiala de pe tavan cu plictiselile pe care le debitează plin de serenitate, aidoma unei concurente lobotomizate de la Miss Valea Jiului 1993: să salvăm balenele, urşii polari, marmotele de stâncă şi oamenii din canale. Oricât de anti aş fi, mă doare sufletul să-l votez aşa...intrat în secţie, predat carte de identitate, luat buletin, mers în cabină, pus stampila, ieşit din cabină, vârât votu'-n urnă, recuperat buletin şi Doamne-ajută.

Pe această cale, am decis să-mi vând votul, însă: sunt un domn, nu un tarlan prost, neepilat la pulă şi-n cur, în stare să-şi fută următorii 5 ani pe două kile de zahăr şi o pufoaică chinezească. Mă vând scump, pentru plăcerea mea ludică, însă sunt de cuvânt, votez după cum am stabilit!
Anunţ, aşadar, oficial, staff-urile domnilor Băsescu şi Geoană că, pentru a-mi avea votul, doresc, în contrapartidă, acest obiect şi acest obiect! Merit să joc Metal Gear Solid 4 în condiţii corecte!
Menţionez că, în cazul în care nu-mi va fi făcută o ofertă generoasă, voi desena pe buletinul de vot un chenar, în interiorul căruia voi scrijeli semnul ANARCHY, voi scrie acolo Sid Vicious şi voi aplica ştampila! Fuck you, bitches!

Update: Se pare că avem de a face cu o adevărată mişcare: băgaţi-vă în tranzacţie!