Thursday, December 31, 2009

Doar pentru cei slabi...

În vreme ce scriam de zor la noul episod al "autoportretului", am realizat că astăzi e 31 decembrie, şi, an de an, pe această dată, mă apucă toţi dracii din lume. Urăsc visceral Revelionul şi, mai ales, îi urăsc p-ăia care ma întreabă "ce faci de Revelion?" Am să vă răspund, odată pentru totdeauna: de Revelion îmi aduc aminte de ce vă urăsc, şi, în vreme ce voi petreceţi ca nişte cretini pe motiv de nimic, eu îmi pun la punct strategia de a vă fute-n gură profesionist încă un an.
Revelionul este o mizerie de sărbătoare...de fapt, nici nu este vreo sărbătoare, e încă un prilej ca toţi decervelaţii să se calce în picioare prin magazine, să bea şi să îşi umple burduhanurile, ca mai apoi să-şi ureze tradiţionala stupizenie "şi la anu' să ne fie mai bine", e încă un prilej ca majoritatea specimenelor inferioare de tipul corporatiştilor infecţi din Bucureşti, posesori de Skoda sau Hyundai Tucson să vină "la munte", unde să ţipe isteric şi prostesc pe străzi, aidoma unor nişte nescoşi din casă ce sunt.
De ce paştele mamelor voastre ar trebui să vă fie mai bine la anul? Aţi făcut ceva pentru a vă fi mai bine? Deloc...v-aţi futut până şi ultimii bani pe cârnaţi şi cazare în Poiană, sunteţi proşti de rupeţi locu', l-aţi mai votat şi pe Băsescu, punând botul la fandoseala cu reîntoarcerea comunismului, de ce ar fi mai bine? Aaaa, ştiu, vă rugaţi la Dumnezeu să vă dea, pomanagii ce sunteţi! Sper ca Dumnezeu, că tot nu-l putem sări din schemă astăzi, să-şi aducă aminte de adevărăciunea sa din Vechiul Testament şi să vă fută-n rozetă intens la anul!
Luaţi şi o dedicaţie, aşa, ca de sărbătoarea voastră preferată...

2 comments:

  1. yeah, screw all the idiots and snobs :D

    ReplyDelete
  2. si la anu' basescu o sa va dea afara,o sa va taie subventiile,o sa- l pupati in cur ca nu mai aveti ce-i face,boilor.Petreceti de Revelion pt ca e ultima petrecere inainte de inceputul sfarsitului,CACATILOR care-ati votat ca niste TAMPITI!

    ReplyDelete