Friday, June 26, 2009

Regele a murit în '77

Adevăratul "rege" s-a uşchit prin 1977...era într-atât de adevărat în adevărăciunea sa regală încât Peter Jackson s-a gândit de două ori până să scoată ultimul film al trilogiei "Lord of the Rings". El se numeşte "Return of the King", pen' că aşa a vrut derbedeul de Tolkien, intelectualul naibii, iar la aşa titlu, grăsanu' de Jackson s-a temut că va da naştere unei isterii naţionale, în sfârşit adevărul ieşind la lumină: Elvis trăia, ba mai mult decât atât, se mai şi reîntorcea. Ăsta rege... Locţiitorul "regelui" a murit şi el, într-o zi de 8 decembrie 1980, Manowar sunt "The Kings of Metal", adevăru' e că, de ce să ne căcăm pe noi, s-a cam terminat desaga cu titluri regale, motiv bun, suficient şi îndestulător pentru a spune că astăzi s-a dus la alea sfinte fostul martor al lui Iehova, Michael Jackson şi atât.
N-am să mă apuc să scriu un necrolog lacrimogen pe tema morţii mortului, sigur se bagă Tudor Chirilă la d-astea, face şi audio file, în schimb am să recunosc că Michael Jackson a fost URIAŞ din punct de vedere artistic. Corect, Michael Jackson a însemnat 50% Maicăl, 50% Quincy Jones, dovadă, când s-a dus pe sfânta pulă relaţia dintre ei, s-a dus şi Maicăl din punct de vedere muzical. Mă doare la vreo doi centimetri în faţa vârfului pulii dacă futea sau nu copii, pentru mine Wacko Jacko nu era actor porno să-mi pese ce ardea el la lorgean, era muzician şi din punct de vedere muzical, clar nu era pedofil. Oricum, kiddie-fucker nu era el, ci părinţii copiilor pe care se auzea că i-ar cam fute: oricât de simpatic mi-ar fi părut Jackson, era evident că omu' are probleme uriaşe cu capul, ori să-ţi laşi bitongu' de doişpe ani să doarmă-n pat cu megastaru' denotă foarte multă prostie...nu inconştienţă, nu naivitate... ci prostie, dragi părinţi de copii executaţi (sau nu) de Jackson, prostie abisală. E ca şi cum îl întrebai pe Maicăl: "auzi, faraoane, n-ai vrea tu să-l fuţi la noapte p-ăsta micu'? Hai că-l las să doarmă la mata' acasă...vezi să-i dai cu alifie, să nu-mi orăcăie a doua zi".
Bietu' Michael, îi găsesc circumstanţe atentuante până şi pentru pedofilie: omul ăsta nu avusese copilărie, dementu' de Joseph Jackson, ta-su, îl bătea până se căca steatoreic de falsa vreo notă. Bun, de fapt, ce vroiam eu să spun...păcat că a murit, a fost, după The Beatles, cel mai mare artist al secolului XX, (golanu' dracului, cumpărase pentru vreo 50 de milioane de coco drepturile de autor pentru întreg catalogul Beatles), e nasol, rămânem cu futincurişti gen Justin Timberlake, cu care Van Halen, oricât de drogat ar fi, n-ar colabora, cu Jacko a făcut-o, deci poftim diferenţă.
Mi-a venit, însă, să vomit, văzând cum l-au redescoperit pe Michael Jackson toţi cretinii de pe la posturile de ştiri, taman ăia care-l linşau acu' câţiva ani pe motiv că dă cu pula pe la curu' unor pulifrici. Asta n-ar fi fost nimic, imaginea belitului de Mihai Morar, care lăcrima din studioul celui mai de căcat radio de la Radio 21 încoace, Zu, despre cât suferă el în ziua în care Manitou l-a chemat pe Jackson la el, a fost chiar mult prea mult. Păi bine, bă fututule care o iei în cur de la Buzdugan, pentru că e evidentă homosexualitatea voastră din printurile cu care aţi împânzit Bucureştiul, histrionii morţilor mamelor voastre, dacă-l iubeai aşa mult pe Maicăl Gecsăn, de ce pula mea nu-l difuzezi pă radioul pe care ţi l-a făcut fraierul de Voiculescu? D-aia e publicul varză şi ascultă manele, minimal şi clubbing: pentru că nişte căcaţi ca tine şi ca ălălalt belit, care n-au auzit în viaţa lor de Pete Townsend sau Quorthon de la Bathory (te-am rupt cu ăsta, nu? Pun pariu că nu ştiai că şi Tomas Forsberg, aşa chemându-l în buletin pe Quorthon, a murit tot de infarct în 2004, nu?), în loc să se facă tractorişti, s-au apucat de radio, şi cum sunteţi carbaxan la cultura muzicală, aţi luat trei CD-uri cu Summer Hits of Ibiza şi aţi început să vă daţi băşini revoluţionare cu "hiturile" ăstea, îndobitocind un întreg popor cu dejecţiile voastre. Nişte troglodiţi ca voi doi şi ca toţi rahaţii de playlist manageri care lucreză la radiourile astea cu "audienţă" n-ar înţelege nici când s-ar căca Michael Jackson, aşa că a mi-l aduce pe Morar să facă pe specialistul în muzică e ca şi cu Chirilă cel cititor de Stendhal, devenit măreţ idol al liceenilor, adică o autofutere prin curbare a penisului spre rozetă. Dă mai mult Michael Jackson CityFM, radio de rock eminamente, decât daţi voi, labagiilor...
A propos...astăzi a murit Michael Jackson, nu "regele", nu "ma-sa regelui", ci Michael Jackson. Ori să fii Michael Jackson e infinit mai tare decât orice titlu regal. Ascultaţi asta, dedicaţie de la Dog Eat Dog...

3 comments:

 1. ai fost crunt in afirmatii ... dar intradevar Michael " a fost URIAŞ din punct de vedere artistic" !

  nu cred ca se va mai naste inca unul la fel.

  rest in peace...

  ReplyDelete
 2. Weay, de cand asteptam sa ii iei in vizor pe Morar si pe Buzdugan ..
  Stiu, tara arde si baba se piaptana :)
  Foarte, foarte bun postul!

  ReplyDelete
 3. He... Wacko Jacko... Under The Sign Of The Black/White...yeah-yeah-yeah. Despre Radio Zu si alte oratanii de astea nu zic ni'ca, ca nu ascult. Dar de aia nu mai ascult radiouri, fiindca se baga playlisturi cacacioase, formate mereu din new singles si alte porcarii de astea. De Jethro Tull, Marillion, Kraftwerk, Erasure, Motorhead, Dio, Vangelis, Engelbert Humperdinck.... Mortii lor cu mercantilismul mamii lor.

  ReplyDelete